Zesde CADO opent de deuren in Turnhout

Feest vandaag ๐ŸŽ‰! Want in Turnhout opende vandaag onze 6de dagopvang ๐Ÿก officieel de deuren met de nodige persaandacht.

๐Ÿ‘ต ๐Ÿ‘จ Onze CADO’s zijn er zowel voor zorgbehoevenden als voor de mantelzorgers, zo getuigt Annemarie:

โ€œMijn man is zorgbehoevend en heeft veel aandacht nodig. Anders verveelt hij zich en wordt hij ongedurig. Maar ik heb ook nog mijn huishouden en toen ik in februari zelf met een kankerdiagnose werd geconfronteerd, werd het te zwaar voor mij. Ik breng mijn man dagelijks naar de CADO. Soms een halve, soms een hele dag. Dat is fijn voor hem en fijn voor mij. Dan kan ik zelf ook wat tot rust komen.โ€

๐Ÿค CADO Turnhout is een samenwerking tussen Thuiszorg Kempen, Stad Turnhout en Zorggroep Orion.

Foto’s: (C) Stad Turnhout