ThuiszorgKempen

Geen gewone poetsdienst, wij zorgpoetsen

De poetshulpen van Thuiszorg Kempen staan in voor het zorgpoetsen bij mensen thuis. Zorgpoetsen bestaat uit het schoonmaken van de woning, maar met extra aandacht voor de bewoner(s). Onze poetshulp zorgt voor het dagelijks onderhoud van de woning zoals stofzuigen, dweilen, afstoffen,… . Maar ze staan ook klaar voor een babbel, helpen met het opwarmen van een maaltijd of het halen van een kleine boodschap. 

Praktische info

Net als de gezinszorg berekenen we een tarief op maat van je gezinssituatie en gezinsinkomen. De verantwoordelijke komt bij je langs om het tarief te berekenen. 

Dat is niet mogelijk. Je ontvangt per maand een factuur dat via overschrijving betaald kan worden. 

Je kan een poetshulp van Thuiszorg Kempen aan huis hebben in Turnhout, Hoogstraten, Kasterlee, Olen, Grobbendonk, Herenthout, Herselt, Vorselaar en Laakdal.

Aangezien contact met de bewoner(s) één van de aspecten is van zorgpoetsen is het de bedoeling dat je thuis bent wanneer je poetshulp komt. 

Ook in combinatie met gezinszorg

De poetsdienst kan perfect gecombineerd worden met onze dienst gezinszorg. De verantwoordelijke stemt de planning daarop af. Zorgpoetsen kan ook een opstap naar gezinszorg zijn. 

Voor mantelzorgers die (nog) geen gezinshulp inzetten kunnen de poetshulpen een extra paar ogen bieden in de zorg voor hun zorgbehoevende. 

Poetshulp aanvragen? Neem contact op:

Team Zuid

Voor poetsdienst Grobbendonk, Herenthout, Herselt, Laakdal, Olen, Vorselaar en Westerlo

014 53 53 45

Team Noord

Voor poetsdienst Hoogstraten, Kasterlee
en Turnhout

014 53 53 44