Alles wat je wil weten over voeding en nooit durfde vragen

23 mei 2024

THT of TGT, allergenen, persoonlijke hygiëne, invriezen van producten, … Hoe kan je de voedselveiligheid garanderen voor jouw klanten of bezoekers? Kom er alles over te weten op onze sessie over voedselveilig werken in je voedselinitiatief.

 
Programma
  • 13u30 tot 15u30: Voedselveilig werken in je voedselinitiatief – toelichting door Johan Claes, operationeel directeur van de Waardenmakerij (de nieuwe naam voor de Kringwinkel Zuiderkempen)
  • 15u30 tot 16u30: Rondleiding en toelichting over de werking van ’t Ver-Zet-je door Frederik Pollet

 

Dit is een initiatief van Welzijnszorg Kempen samen met Foodsavers Kempen in het kader van het project circulaire voedselketen ‘Opstart en uitbouw van lokale voedselinitiatieven in een landelijke regio’.

 
We gebruiken dit enkel als er de dag zelf nog dingen zouden wijzigen aan de planning.